Советот на сите суштества

Светот на сите суштества на конференцијата GEN

Светот на сите суштества на конференцијата GEN

од Избришан корисник -
Број на одговори: 0

Во јули 2016 Читај повеќе mk група од прибл. 15 лица врши дејноста на конференцијата Gen. Активност беше добро примен. Повратна информација група препорачува, меѓу другото, дека дејноста се врши во темна соба или во текот на ноќта, бидејќи тие се олесни спроведувањето, бидејќи полесно за луѓето да се идентификуваат со други суштества.

Прилог 20160707_180149_resized.jpg